REGJISTRIMI I FLAMURIT TË ISHUJVE MARSHALL PËR ANISTA - nga 3250 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-marshall

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË ISHUJVE MARSHALL PËR ANISTA - nga 3250 dollarë

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Ishujve Marshall

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Ishujve Marshall

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Ishujve Marshall

Regjistrimi i flamurit të Ishujve Marshall

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Ishujve Marshall?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Ishujt Marshall nën emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme për një vit

E vlefshme për një vit

Rinovime të lehta

Nga 3250 USD

Nga 3250 USD

Regjistrimi i anijeve për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Ishujve Marshall

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Flamuri i Ishujve Marshall ka një reputacion të mirë dhe është në listën e bardhë të IMO.

Në dispozicion për 2-3 javë!

Në dispozicion për 2-3 javë!

Ne do ta bëjmë regjistrimin tuaj brenda 2-3 javësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet në anijet me flamur të Ishujve Marshall

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Asnjë inspektim varkash

Asnjë inspektim i varkës nuk nevojitet në shumicën e rasteve

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Ishujt Marshall të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë pune. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Ishujt Marshall dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Kompania ekzistuese jo Marshall

Konfigurimi i kompanisë së re

.Tarifa e Shërbimit tonë
350 dollarë USD
350 dollarë USD
.Taksa e regjistrimit
550 dollarë USD
550 dollarë USD
.Taksa e tonazhit
750 dollarë USD
750 dollarë USD
.Licenca për pika
300 dollarë USD
300 dollarë USD
.Verifikimi/dokumentet KYC
1300 dollarë USD
-
.Setup UK LTD ose USA LLC
-
300 dollarë USD
.Tarifa totale
3250 USD
$2250 USD
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Një kopje e pasaportës/ID
 • Një kopje e dokumenteve të formimit të kompanisë (nëse është e aplikueshme)
 • Një kopje e faturës së shitjes/Dëshmia e pronësisë
 • Deklarata e pronësisë dhe statusi i hipotekës
 • Dëshmi e aftësisë detare
 • Dëshmia e sigurimit
 • Një kopje e dokumentit të matjeve

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Ishujt Marshall

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Ishujt Marshall?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Ishujve Marshall?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Ishujt Marshall?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Ishujt Marshall?
A duhet të bëjmë kontrollin fillestar?
Cili flamur lejohet të valojë në një varkë me regjistrim në Ishujt Marshall?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Ishujt Marshall Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner